Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"brewing time"'
Autor:
Dwi Hartanti, Alwani Hamad
Publikováno v:
Advances in Food Science, Sustainable Agriculture, and Agroindustrial Engineering, Vol 6, Iss 2, Pp 106-115 (2023)
Jasmine tea is a popular tea type obtained from scenting tea (Camellia sinensis (L.) Kuntze) leaves with jasmine (Jasminum sambac (L.) Aiton) flowers. This study aimed to evaluate the antioxidant properties and sensory aspects of jasmine and green te
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8839dc3b6d3247149242cd525e10da37
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 99, Iss , Pp 106591- (2023)
This study aimed to examine the influence of drying approaches (convective and infrared (IR)), sonication, and brewing time on the total phenolic content (TPC), antioxidant activity (AA), viscosity, color indexes, and sensory attributes of quince tea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d494379a433420bbcbb26f850ad3d1c
Publikováno v:
Jurnal Natural, Vol 23, Iss 1, Pp 41-46 (2023)
Indonesia is a tropical country known for its biodiversity, one of which is the mother-in-law’s tongue (Sansevieria trifasciata Prain). Mother-in-law’s tongue leaves extract contains bioactive compounds, such as triterpenoids, steroids, and flavo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/88a70149a0c74b61a7010588b56d776a
Autor:
Canan Göksu Sürücü, Nevzat Artık
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 10, Iss 4, Pp 693-701 (2022)
Different brewing methods can lead to changes in the physicochemical properties of green tea. In this study, the physicochemical properties of green tea brewed with different amounts (5, 7.5 and 10 grams) and times (5, 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d5fe399a59344655b3f6d385567d8c39
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 8, Iss 1, Pp 91-97 (2020)
Our study tested 45 tea infusions classified into five groups (white, green, red, black, and other teas) for the content of total polyphenols and flavonoids, as well as antioxidant properties, by the FRAP and DPPH methods. We examined these parameter
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/13a51e1875af485580fdf87a27d6670b
Publikováno v:
Journal of Ardabil University of Medical Sciences, Vol 19, Iss 3, Pp 334-342 (2019)
Background & objectives: Tea is a hyperaccumulator of fluoride and chronic fluoride intake is associated with multiple negative health outcomes. In this study, six brands of commercially available black and green tea were selected and the fluoride le
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b315d9fa32c34d289ac822fb69f2d1ca
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 16, Iss 1, Pp 588-595 (2018)
Brewing conditions influence the composition and properties of herbal infusions. Acantholippia deserticola (Phil.) (RR) is a native and medicinal, Chilean Altiplano herb. This study assessed the effect of the section plant used, mass:water ratio and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d1dbe9902b7b45739f5340d6d74377e2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.