Zobrazeno 1 - 10
of 101
pro vyhledávání: '"brewer's spent yeast"'
Autor:
Jakub Kostecki, Andrzej Greinert
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-10 (2024)
Abstract Soil degradation, marked by declining organic matter, threatens global food security. The impact of brewer's spent yeast (BSY) on clay and sand was analysed at varying application rates to assess its effectiveness in improving soil quality.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2f99fdbad8ee4d129465b122043b57e9
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 10, p 1567 (2024)
Yeast, crucial in beer production, holds great potential owing to its ability to transform into a valuable by-product resource, known as brewer’s spent yeast (BSY), with potentially beneficial physiological effects. This study aimed to compare the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/de8c9de23e5f496c88a9561991cf12ea
Publikováno v:
Fermentation, Vol 10, Iss 3, p 136 (2024)
Brewer’s spent yeast (BSY) is a plentiful by-product of the brewing process. Currently regarded as a waste product, this low-value material is used in animal feed formulations or disposed of. However, BSY is known to be nutritionally dense, particu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9352447724b74f0aa884a79ebe3959d7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Darya A. Golovkina, Elena V. Zhurishkina, Arina D. Filippova, Alexander E. Baranchikov, Irina M. Lapina, Anna A. Kulminskaya
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 1, p 62 (2023)
Microbial-induced calcite precipitation (MICP) is an innovative technology in civil engineering. However, the high cost of components and the fragility of the treated soil limit its wide use. One of the possible solutions is organic waste incorporati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/44238201fe0f493ebb6088db4daed401
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Layton, Anna Rayne
Aquaculture, the cultivation of aquatic organisms in a controlled environment, offers both economic and nutritional benefits to human society. As there is an increased demand to feed a growing human population, many wild-caught fisheries have struggl
Externí odkaz:
https://hdl.handle.net/10919/118626