Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"brewer's grains"'
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 15 (2024)
ObjectiveThe purpose of this experiment was to explore the effect of adding cellulase and laccase on fermentation quality and microbial community in mixed silage of corn stover and wet brewer’s grains. Try to a new approach for the proper preservat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c9c9f0705b3248a99cb5ee768299f376
Publikováno v:
Animal Bioscience, Vol 37, Iss 1, Pp 84-94 (2024)
Objective The objective of this study was to investigate how cellulase or/and lactic acid bacteria (LAB) affected the fermentation characteristic and microbial community in wet brewer’s grains (WBG) and corn stover (CS) mixed silage. Methods The WB
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4bca3bf263b14d5e924422b63f96f625
Publikováno v:
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol 11 (2023)
Digestates from different anaerobic digesters are promising substrates for microalgal culture, leading to effective wastewater treatment and the production of microalgal biomass. However, further detailed research is needed before they can be used on
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab4bcd383e1640a4b2035aef4f6ebd60
Autor:
Andressa Faccenda, Maximiliane A. Zambom, André S. Avila, Deise D. Castagnara, Ricardo Dri, Maria L. Fischer, Rodrigo C. R. Tinini, Jéssica G. Dessbesell, Ana-Ruth E. Almeida, Kleves V. Almeida
Publikováno v:
Revista Colombiana de Ciencias Pecuarias, Vol 34, Iss 4, Pp 254-266 (2020)
Background: Brewer's grains, a by-product of the brewery industry, can be included in the diet of ruminants. However, its high humidity makes it difficult to store and preserve. Objective: To evaluate the efficiency of sun dehydration of wet brewer
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/715a2be0c99c43ca81729b35e3ccf507
Publikováno v:
Новые технологии, Vol 0, Iss 4, Pp 41-52 (2020)
Experimental data on the kinetics of drying of raw brewer’s grains from the Maykop brewery for two temperature regimes of 60°C and 55°C are presented. The dry matter content is 12,7%. The drying agent speed is 4,5 m/s. The purpose is to determine
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3bb683634932445b9d05858449e00369
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Energies, Vol 14, Iss 17, p 5543 (2021)
Post-production waste generated in the brewing industry was used to analyze the possibility of Cd(II) ion recovery in biosorption processes. Brewer’s grains (BG), which are waste products from beer manufacturing processes, are a promising material
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bf589263ccd349ebabeb953b5799a9dc
Autor:
Jessica G Dessbesell, André Sanches de Avila, Maximiliane Alavarse Zambom, Ricardo Dri, Deise Dalazen Castagnara, Kleves V Almeida, Ana-Ruth E Almeida, Maria L Fischer, Rodrigo C R Tinini, Andressa Faccenda
Publikováno v:
Revista Colombiana de Ciencias Pecuarias, Vol 34, Iss 4, Pp 254-266 (2020)
Revista Colombiana de Ciencias Pecuarias, Volume: 34, Issue: 4, Pages: 254-266, Published: 21 OCT 2022
Revista Colombiana de Ciencias Pecuarias, Volume: 34, Issue: 4, Pages: 254-266, Published: 21 OCT 2022
Background: Brewer's grains, a by-product of the brewery industry, can be included in the diet of ruminants. However, its high humidity makes it difficult to store and preserve. Objective: To evaluate the efficiency of sun dehydration of wet brewer