Zobrazeno 1 - 10
of 100
pro vyhledávání: '"breed identification"'
Publikováno v:
Animals, Vol 14, Iss 17, p 2507 (2024)
Plumage color is one of the most important traits characterizing chicken breeds. Black-boned chickens constitute a specific group of breeds with a unique phenotype. One of the representatives is the Indonesian Ayam Cemani. The extraordinary black phe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/86fd9c2f5899466db7ebe7b0e5cb1d74
Publikováno v:
Journal of Animal Science and Biotechnology, Vol 14, Iss 1, Pp 1-13 (2023)
Abstract Background Breed identification is useful in a variety of biological contexts. Breed identification usually involves two stages, i.e., detection of breed-informative SNPs and breed assignment. For both stages, there are several methods propo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e8e760fbca104921a194d750d708e124
Autor:
Eunjin Cho, Sunghyun Cho, Minjun Kim, Thisarani Kalhari Ediriweera, Dongwon Seo, Seung-Sook Lee, Jihye Cha, Daehyeok Jin, Young-Kuk Kim, Jun Heon Lee
Publikováno v:
Journal of Animal Science and Technology, Vol 64, Iss 5, Pp 830-841 (2022)
Genetic analysis has great potential as a tool to differentiate between different species and breeds of livestock. In this study, the optimal combinations of single nucleotide polymorphism (SNP) markers for discriminating the Yeonsan Ogye chicken (Ga
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/65537572dc0b4d5bac3b1226cb42f8e6
Publikováno v:
Indian Journal of Animal Sciences, Vol 93, Iss 04 (2023)
Maintaining the purity of pig breeds is an essential task for their economic value. The traditional breed identification methods through coat colour are prone to error due to huge intra-breed variation. This paper uses principal component Analysis (P
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9afd200ad0164cc5aff6509ab5abd5fd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Goh Dirong, Sara Nematbakhsh, Jinap Selamat, Pei Pei Chong, Lokman Hakim Idris, Noordiana Nordin, Fatchiyah Fatchiyah, Ahmad Faizal Abdull Razis
Publikováno v:
Molecules, Vol 26, Iss 21, p 6502 (2021)
Chicken is known to be the most common meat type involved in food mislabeling and adulteration. Establishing a method to authenticate chicken content precisely and identifying chicken breeds as declared in processed food is crucial for protecting con
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0647728ce9e541a49b8947a5a353255b