Zobrazeno 1 - 10
of 121
pro vyhledávání: '"breast yield"'
Autor:
Kenneth B. Nelson, Matheus F. Costa, Savannah C. Wells-Crafton, Shivaram K. Rao, Garrett J. Mullenix, Craig W. Maynard, Michael T. Kidd
Publikováno v:
Poultry, Vol 3, Iss 2, Pp 177-189 (2024)
Further reductions of crude protein in broiler diets may cause essential amino acids traditionally considered to be supplied at adequate levels to become limiting. Requirement data for histidine are currently scarce and this amino acid is uniquely ab
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f39d49709653426cae42fc4aa1077965
Autor:
K.B. Nelson, S.C. Wells-Crafton, M.F. Costa, B.L. Angel, S.K. Rao, G.J. Mullenix, C.W. Maynard, M.T. Kidd
Publikováno v:
Journal of Applied Poultry Research, Vol 33, Iss 3, Pp 100431- (2024)
SUMMARY: Dietary CP reductions in broilers can result in increased FCR when 6 or 7 feed-grade amino acids are allowed to enter formulation, and a partial explanation may be a dietary limitation of His. Histidine requirement data are sparce in the cur
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/99b988883f8c42e6b1c20815af83d65f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Physiology, Vol 13 (2022)
Fast-growing broiler chickens are subjected to breast myopathies such as white striping (WS), wooden breast (WB), and spaghetti meat (SM). Available studies about risk factors for myopathy occurrence often used flock data whereas a few reports evalua
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/420af4c5bae64b479d993b4675736484
Autor:
C.W. Maynard, G.J. Mullenix, C.J. Maynard, S.C. Wells-Crafton, J.T. Lee, S.K. Rao, L.D. Butler, S.K. Orlowski, M.T. Kidd
Publikováno v:
Journal of Applied Poultry Research, Vol 31, Iss 2, Pp 100245- (2022)
SUMMARY: Recent research into the branched-chain amino acids has indicated that broiler responses to dietary isoleucine may vary from classic data. Current isoleucine data has focused on male broilers leaving a gap in the literature for female data.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d1a82e1901d7417f9d2946c7185363df
Publikováno v:
Indian Journal of Animal Sciences, Vol 92, Iss 3 (2022)
This study was conducted to evaluate the effect of dietary supplementation of nano zinc oxide (nano ZnO) on the performance and slaughter variables of commercial broiler chicken from 0 to 42 days of age. Straight run ‘Cobb 400’ day-old b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e0c03f21f1840928bac6355b0c31bd1
Publikováno v:
Journal of Applied Poultry Research, Vol 29, Iss 2, Pp 465-478 (2020)
Summary: The objective of this study was to evaluate the effect of digestible essential AA density (dEAA) on the performance and processing yield of straight-run Cobb 700 × MV broilers. Broilers were fed a control diet based on the breeder's nutrien
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3757b6ad54ca475090625b895805edb6