Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"breadmaking properties"'
Autor:
Tomić Jelena M., Torbica Aleksandra M., Popović Ljiljana M., Rakita Slađana M., Živančev Dragan R.
Publikováno v:
Food and Feed Research, Vol 42, Iss 2, Pp 83-90 (2015)
The wheat flour represents a complex system whose quality is influenced by several factors such as genotype, growing conditions and the complex interaction of genetic and environmental factors. In recent years, wheat quality fluctuation has become a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d28c8e62ee5c4cceaeeae75da7cb50f5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M Aleksandra Torbica, R Dragan Zivancev, M Ljiljana Popovic, M Sladjana Rakita, M Jelena Tomić
Publikováno v:
Food and Feed Research, Vol 42, Iss 2, Pp 83-90 (2015)
Food and Feed Research (2015) 42(2):83-90
Food and Feed Research (2015) 42(2):83-90
The wheat flour represents a complex system whose quality is influenced by several factors such as genotype, growing conditions and the complex interaction of genetic and environmental factors. In recent years, wheat quality fluctuation has become a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vaculová, Kateřina
Wider use of barley with great food potential due to its high nutritional value of grain is constrained by lack of knowledge about the functionality of barley grain components in terms of processing and food products development. Selected genotypes o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2186::8d421c572d212508b484e54edfbb10d0
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-154168
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-154168
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.