Zobrazeno 1 - 10
of 1 478
pro vyhledávání: '"breadmaking properties"'
Autor:
Tomić, Jelena, Torbica, Aleksandra, Popović, Ljiljana, Hristov, Nikola, Nikolovski, Branislava
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 May 2016 199:565-572
Publikováno v:
Зерновое хозяйство России, Vol 0, Iss 4, Pp 37-41 (2018)
The article has presented the tree-year study results of technological and breadmaking properties of the zoned and promising varieties of winter soft wheat of intensive type. The study of winter soft wheat varieties in the conditions of the southern
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7bf09bbda3a34bbe83f2cff6a488779b
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering December 2014 143:62-68
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2013 30(1):393-400
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 5, p 1087 (2021)
The influence of the addition of four legume flours, chickpea, broad bean, common bean and red lentil (in amounts of 5%, 10% and 15% to a wheat-rye composite flour (50:50:0-control flour), in ratios of 50:45:5; 50:40:10; 50:35:15) was studied by anal
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/54178772f4194e1f8eb874fa3c642dce
Autor:
Rakita Slađana M., Torbica Aleksandra M., Dokić Ljubica P., Tomić Jelena M., Pojić Milica M., Hadnađev Miroslav S., Hadnađev-Dapčević Tamara R.
Publikováno v:
Food and Feed Research, Vol 42, Iss 2, Pp 91-99 (2015)
The aim of the present paper was to evaluate the influence of different climatic conditions on the activity of alpha-amylase in wheat samples and bread quality parameters. Three wheat varieties grown in three different localities in three years were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/51563ddc632b4324be50c79f8ee25594
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bioscience, Biotechnology & Biochemistry; May2016, Vol. 80 Issue 5, p983-990, 8p