Zobrazeno 1 - 10
of 128
pro vyhledávání: '"bread waste"'
Publikováno v:
Jurnal Sain Peternakan Indonesia, Vol 18, Iss 3, Pp 157-161 (2023)
This study aimed to evaluate the production performance of Kacang goats fed with bread waste and ground corn as an energy source in a concentrated arrangement. The research cattle were 12 female Kacang goats. This study used t-test analysis to compar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4a0e49cd2c6d427f810dbad35248f80d
Autor:
Rendra Hakim Hafyan, Jasmithaa Mohanarajan, Manaal Uppal, Vinod Kumar, Vivek Narisetty, Sunil K. Maity, Jhuma Sadhukhan, Siddharth Gadkari
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 8 (2024)
Bread waste (BW) poses a significant environmental and economic challenge in the United Kingdom (UK), where an estimated 20 million slices of bread are wasted daily. BW contains polysaccharides with great potential for its valorization into building
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/28fed75bfca5418581e3624cf2a5eb96
Autor:
Yusron Sugiarto, Ulimaz Rahma Wijayanti, Nimas Mayang Sabrina Sunyoto, Inggit Kresna Maharsih, Ria Dewi Andriani, Fajri Anugroho
Publikováno v:
Jurnal Keteknikan Pertanian Tropis dan Biosistem, Vol 11, Iss 1, Pp 105-115 (2023)
The effect of biochar supplementation with different particle size on biogas production in two-stage anaerobic digestion of white bread waste was carried out on a laboratory scale using a 100 mL bioreactor. The supplementation of biochar variations w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f02302982cf24f909db4a9464cf30526
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 12, p 5036 (2024)
Faced with challenges related to environmental degradation and the growing need for sustainable development, the food sector must look for innovative and ecological production solutions. One of the increasingly popular directions is the zero-waste ap
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/98674024c5374810ba29d9b4fc4a098e
Publikováno v:
Beverages, Vol 10, Iss 2, p 23 (2024)
Contemporary environmental concerns have led to the prioritization of sustainable production and material circularity, no matter what the industrial field of activity. Bread waste is a major element of overall food waste since, worldwide, bread remai
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1764e6bf1a834103b6157e96dab8f9fe
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 597, p 01003 (2024)
The purpose of this study is to develop a lab-scale model for energy self-sufficiency via the promotion of the generation of sustainable renewable energy from bread waste and sewage sludge to biogas. Most of the garbage consisting of bread and sewage
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/834f6a4287c24d5cb1d00e3731103082
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.