Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"bread enrichment"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yılmaz, Meltem
Spirulina platensis, simbiyotik, çok hücreli ve ipliksi yapıda mavi-yeşil bir mikroalgdir. Bu tez çalışması kapsamında, Spirulina platensis tozu (SP) ve Spirulina platensis'den ultrases destekli ekstraksiyon ile ekstrakte edilen protein ekst
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4866::3a764ef9c3f0d345dfc2b54902836be2
https://hdl.handle.net/20.500.12451/8777
https://hdl.handle.net/20.500.12451/8777
Autor:
Michał Świeca, Joanna Suliburska, Julita Reguła, Urszula Złotek, Urszula Gawlik-Dziki, Isabel M.P.L.V.O. Ferreira
Publikováno v:
Nutrients
Nutrients, Vol 12, Iss 1, p 41 (2019)
Volume 12
Issue 1
Nutrients, Vol 12, Iss 1, p 41 (2019)
Volume 12
Issue 1
Buckwheat breads enriched with seeds (e.g., poppy, carum, amaranth, sunflower, and pumpkin) and nuts can be excellent sources of selected macro- and microelements and bioactive components, such as phenolics, essential oils, unsaturated fatty acids, f
Науменко Наталья Владимировна, кандидат технических наук, доцент кафедры «Пищевые и биотехнологии», Южно-Уральский государственный ун
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2425::9327025538e08351d6a8ac7b4252f4df
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/0001.74/41029
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/0001.74/41029
Штанько Ольга Евгеньевна, магистр, Южно-Уральский государственный университет (г. Челябинск), shtankoolga-94@mail.ru Науменко Наталья Владимировн
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2425::47a34c697e22b87652d7c6715c54785d
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/0001.74/34055
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/0001.74/34055
Autor:
Naumenko, N.V., Ashmarina, E.A.
Науменко Наталья Владимировна, кандидат технических наук, доцент кафедры «Пищевые и биотехнологии», Южно-Уральский государственный ун
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2425::df4e3224c84915e1d7a12370b1ee8fe6
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/0001.74/31297
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/0001.74/31297
Науменко Наталья Владимировна, кандидат технических наук, доцент кафедры «Пищевые и биотехнологии», Южно-Уральский государственный ун
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2425::137f446b5e464e0696e86ba7d9e90a94
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/0001.74/31236
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/0001.74/31236
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.