Zobrazeno 1 - 10
of 5 855
pro vyhledávání: '"bread consumption"'
Autor:
Sadowski, Adam1 (AUTHOR), Dobrowolska, Bogusława1 (AUTHOR), Dziugan, Piotr2 (AUTHOR), Motyl, Ilona2 (AUTHOR), Liszkowska, Wiktoria2 (AUTHOR) wiktoria.liszkowska@dokt.p.lodz.pl, Rydlewska‐Liszkowska, Izabela3 (AUTHOR), Berłowska, Joanna2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Oct2024, Vol. 12 Issue 10, p7776-7787. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Bread Consumption and Cancer Risk: Systematic Review and Meta-Analysis of Prospective Cohort Studies
Publikováno v:
Current Developments in Nutrition, Vol 8, Iss 12, Pp 104501- (2024)
Because bread can contain potential carcinogens such as acrylamide, and is widely consumed, we conducted a systematic review and meta-analysis to determine whether bread consumption is associated with increased cancer risk. PubMed and Medline databas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9b42e055c46b4ad2bbbd03e00a5e9e0e
Bread Consumption and Cancer Risk: Systematic Review and Meta-Analysis of Prospective Cohort Studies
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition October 2024
Publikováno v:
In Journal of Trace Elements and Minerals June 2024 8
Autor:
de Graaf, Marlijne CG 1, 2, Timmers, Emma 1, 2, Bonekamp, Bo 1, 2, van Rooy, Gonny 1, 2, Witteman, Ben JM 3, 4, Shewry, Peter R 5, Lovegrove, Alison 5, America, Antoine HP 6, Gilissen, Luud JWJ 7, Keszthelyi, Daniel 1, 2, Brouns, Fred JPH 2, 8, Jonkers, Daisy M.A.E. 1, 2, ⁎
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition April 2024 119(4):896-907
Publikováno v:
Journal of Trace Elements and Minerals, Vol 8, Iss , Pp 100158- (2024)
Introduction: Bread, a staple food consumed by a large portion of the population worldwide, including Nigeria, has emerged as one of the most popular quick meal options. The excessive intake of potassium bromate and trace metals in bread has been ide
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2a8d95bb1a5145fda612feddc9e49823
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.