Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"brea gum"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Colloids and Interfaces, Vol 2, Iss 4, p 72 (2018)
Brea gum (BG) is a hydrocolloid obtained as an exudate from the Cercidium praecox tree. The physicochemical properties of brea gum are similar to those of the arabic gum and, in many cases, the former can replace the latter. The brea gum was incorpor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/134891df534c4e08acc0b33d9b4280d9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sznaider, Frank
Publikováno v:
Biblioteca Digital (UBA-FCEN)
Universidad Nacional de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Exactas y Naturales
instacron:UBA-FCEN
Universidad Nacional de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Exactas y Naturales
instacron:UBA-FCEN
La planta Cercidium praecox (conocida como Palo Verde o Brea) es una especie nativa de nuestro país que produce un exudado denominado goma brea, el cual es considerado desde el punto de vista industrial como un posible reemplazo de la goma arábiga.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::5d9996866a79d4750b8b1499fdec91cc
Publikováno v:
Food Hydrocolloids. 85:93-101
Brea gum (BG), which is an exudate from Cercidium praecox tree, was purified and subjected to thermal treatment at 110 °C during different times: 24, 48, 72 and 96 h. Treatment effect was evaluated by analyzing the molecular mass distribution of pro
Autor:
Torres, Maria Fernanda, Lazo Delgado, Lismet, Filippa, Mauricio Andres, Masuelli, Martin Alberto
Publikováno v:
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Chañar brea gum (CBG) is a water soluble exudate from the Cercidium praecox tree. The CBG was incorporated into the Argentine Food Code in 2013, due to its ancestral background and its current food uses. CBG could also be used as additive and/or exc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::848c2473bfd81704e3347a8bd813085a
http://pubs.sciepub.com/jpbpc/8/1/3/
http://pubs.sciepub.com/jpbpc/8/1/3/
Publikováno v:
Food Research International. 103:76-83
This study aimed to evaluate the potential of Brea gum (BG) in the microencapsulation of corn oil in comparison with gum arabic (GA) and evaluate the effect of adding inulin at the matrix formulation. Different concentration of BG and inulin were use