Zobrazeno 1 - 10
of 282
pro vyhledávání: '"branched-chain fatty acid."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yun Suk Lee, Woojun Park
Publikováno v:
AMB Express, Vol 9, Iss 1, Pp 1-17 (2019)
Abstract Microbially induced calcium carbonate (CaCO3) precipitation (MICP) is a process where microbes induce condition favorable for CaCO3 formation through metabolic activities by increasing the pH or carbonate ions when calcium is near. The molec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0caa466b585140af946990c6e567f903
Autor:
Gyeyeong Kong, Hyunji Lee, Quangdon Tran, Chaeyeong Kim, Jisoo Park, So Hee Kwon, Seon-Hwan Kim, Jongsun Park
Publikováno v:
Frontiers in Molecular Biosciences, Vol 8 (2021)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/469889ca13e14d64aa67006cd597ef08
Autor:
Arkadiusz Szterk, Karol Ofiara, Bartosz Strus, Ilkhom Abdullaev, Karolina Ferenc, Maria Sady, Sylwia Flis, Zdzisław Gajewski
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 8, p 1116 (2022)
The study aimed to examine samples of different market original sheep cow and goat cheeses, in respect of the content and profile of FA with special emphasis on health-promoting FA. The content of fatty acids in the examined cheeses was highly differ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8079e7b677eb4fdb877286787d822247
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.