Zobrazeno 1 - 10
of 48 171
pro vyhledávání: '"branched chain amino acid"'
Autor:
Chang, Yun-Ching1 (AUTHOR) ychang014@isu.edu.tw, Chen, Yu-Chi1,2 (AUTHOR), Chan, Yin-Ching3 (AUTHOR) ycchan@pu.edu.tw, Liu, Cheng4 (AUTHOR), Chang, Sue-Joan5,6 (AUTHOR) sjchang@mail.ncku.edu.tw
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Nov2024, Vol. 25 Issue 21, p11549. 13p.
Autor:
Hidemichi Kouzu, Toshiyuki Yano, Satoshi Katano, Wataru Kawaharata, Keishi Ogura, Ryo Numazawa, Ryohei Nagaoka, Katsuhiko Ohori, Ryo Nishikawa, Wataru Ohwada, Takefumi Fujito, Nobutaka Nagano, Masato Furuhashi
Publikováno v:
ESC Heart Failure, Vol 11, Iss 5, Pp 2941-2953 (2024)
Abstract Aims Elevated plasma branched‐chain amino acids (BCAAs) are tightly linked to incident diabetes and its complications, while lower BCAAs are associated with adverse outcomes in the elderly and heart failure (HF) patients. The interplay bet
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6d95819611bf4cf7b59bb1bcb21aad84
Autor:
Ma, Yimei1 (AUTHOR), Zhao, Xining1 (AUTHOR), Pan, Yan1 (AUTHOR), Yang, Yuying1 (AUTHOR), Wang, Ying1 (AUTHOR), Ge, Shengjin1 (AUTHOR) ge.shengjin@fudan.edu.cn
Publikováno v:
Nutrition Journal. 11/5/2024, Vol. 23 Issue 1, p1-12. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Doyun Goo, Jihwan Lee, Deependra Paneru, Milan K. Sharma, Hamid R. Rafieian-Naeini, Fatemeh S. Mahdavi, Ishwari Gyawali, Seshidhar R. Gudidoddi, Gippeum Han, Woo Kyun Kim
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 103, Iss 12, Pp 104483- (2024)
One important feature of corn distillers dried grains with solubles (DDGS) is its high leucine:lysine ratio, which can inhibit chicken growth by causing branched-chain amino acid (BCAA) antagonism. The current study was conducted to investigate the e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3985dcaa4d7d414da6b943b42582a56e
Autor:
Doyun Goo, Amit K. Singh, Janghan Choi, Milan K. Sharma, Deependra Paneru, Jihwan Lee, Hemanth R. Katha, Hong Zhuang, Byungwhi Kong, Brian Bowker, Woo Kyun Kim
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 103, Iss 12, Pp 104313- (2024)
ABSTRACT: Balanced ratios of branched-chain amino acids (BCAAs) can enhance chicken growth, immunity, and muscle synthesis. However, these ratios can be affected by changes in crude protein (CP) levels or the substitution of protein sources, leading
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/30777f9087364b71bee98d02851d3af8