Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"bran fermentation"'
Autor:
Yanping Chi, Lining Kang, Xiangying Liu, Hongrui Sun, Yue Meng, Jialin Zhang, You Kang, Yonggang Dai
Publikováno v:
Fermentation, Vol 10, Iss 4, p 188 (2024)
The main purpose of this study was to investigate the composition, characterization and antioxidant activity of rice bran fermentation broth, and provide a new way for high-value utilization of rice bran. Firstly, we fermented rice bran with Hypsizig
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8f3a89b57f094a9499fec48702a4f3f6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jin Sil Chae, Seong Soon Kim, Kyu-Seok Hwang, Hyemin Kan, Jung Yoon Yang, Byunghoi Lee, Dae-Seop Shin, Byounghee Park, Myung Ae Bae
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 5, p 479 (2023)
Rice bran (RB) is a promising food ingredient that can improve biological function. In this study, we investigated the effects of RB, both unfermented (RB30) and fermented (RBF30), with five different microorganisms on the neurobehavioral activity in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/591c9cfcef8f44c0be642ac4ecafe6e5
Autor:
Matea Habuš, Svitlana Mykolenko, Sofija Iveković, Kristian Pastor, Jovana Kojić, Saša Drakula, Duška Ćurić, Dubravka Novotni
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 11, p 1649 (2022)
Bran can enrich snacks with dietary fibre but contains fructans that trigger symptoms in people with irritable bowel syndrome (IBS). This study aimed to investigate the bioprocessing of wheat and amaranth bran for degrading fructans and its applicati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/daf37988ba514ade897c21a087f6fd4b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Song-Hee Moon, Hae-Choon Chang
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 5, p 978 (2021)
Rice bran was fermented using a functional starter culture of Lactiplantibacillus plantarum EM, which exhibited high cholesterol removal and strong antimicrobial activity. Highest viable cell counts (9.78 log CFU/mL) and strong antimicrobial activity
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/78de09b2a6fb457681bf5f33fa85bda3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Food Research and Technology. 247:1825-1837
The adequate intake of dietary fibre is linked to several health benefits, for example, reducing the risk of non-communicable diseases, such as cardiovascular disease and diabetes. However, the population’s intake of dietary fibre is below the dosa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hae-Choon Chang, Song-Hee Moon
Publikováno v:
Foods
Foods, Vol 10, Iss 978, p 978 (2021)
Volume 10
Issue 5
Foods, Vol 10, Iss 978, p 978 (2021)
Volume 10
Issue 5
Rice bran was fermented using a functional starter culture of Lactiplantibacillus plantarum EM, which exhibited high cholesterol removal and strong antimicrobial activity. Highest viable cell counts (9.78 log CFU/mL) and strong antimicrobial activity