Zobrazeno 1 - 10
of 88
pro vyhledávání: '"braised chicken"'
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 5, Iss , Pp 100808- (2024)
The geographical influence on the flavor profiles and color differences of Braised Chicken from Eastern, Central, and Western China was investigated using headspace-gas chromatography-ion mobility spectrometry (HS-GC-IMS), electronic nose (E-nose) an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0f49665e3402443e92f0994075055b82
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 15, Pp 188-203 (2023)
In order to explore dynamic changes in the physicochemical characteristics and microbial diversity of modified atmosphere packaged braised chicken during refrigeration, high-throughput sequencing technology and traditional isolation and identificatio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9ddc08c8c6954ebc9772258aae89fd4b
Publikováno v:
Food Science and Human Wellness, Vol 12, Iss 1, Pp 28-34 (2023)
This study mainly monitored the dominant bacterial populations and identified the spoilage-related microorganisms of braised chicken meat stored under different CO2-modified atmosphere packaging (MAP) during refrigerated storage using a culture-depen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6c78ee54ecbb48cf9dc01917ec41a20e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 17, Pp 149-157 (2022)
In order to isolate and identify the dominant spoilage bacteria of nitrogen filled packaged Dezhou-braised chicken under low temperature storage, and select the natural antibacterial agent with good antibacterial effect, taking nitrogen filled packag
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ad3d72ff2637418981076b00f8032748
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 6, Iss , Pp 100406- (2023)
The effect of quercetin and oil water separation system on the formation of heterocyclic amines (HAs) was investigated during the frying process of braised chicken drumsticks. The results showed that two β-carboline HAs (β-CHAs) were detected in th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/98f69209302c457fb5e729859f400fae
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science and Human Wellness, Vol 9, Iss 4, Pp 383-393 (2020)
The objective of this work was to investigate the effects of oxidation and Maillard reaction on free and protein-bound Nε-carboxymethyllysine (CML) and Nε-carboxyethyllysine (CEL) formation during braised chicken processing. It was found that a pos
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e89e8d5d22354901b1319d26ff9e284b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.