Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"brabender equivalents maximum (bem)"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 4, Pp 9-13,18 (2023)
Objective: Egg yolk and egg white were added to wheat flour to provide data support for the processing and improvement of characteristic flour food. Methods: The present study aims to disclose the influence of egg yolk and white on the aggregation ch
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5db6f9dd402547ecb5b71d477ba1d54a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Henan University of Technology Natural Science Edition; 2023, Vol. 44 Issue 2, p89-95, 7p
Publikováno v:
Grain & Oil Science and Technology; December 2021, Vol. 4 Issue: 4 p174-181, 8p
Publikováno v:
Grain & Oil Science and Technology, Vol 4, Iss 4, Pp 174-181 (2021)
Much recent researches have demonstrated that the quality of freshly-harvested wheat could be improved during postharvest maturation by determinating the rheological properties. However, this process is time-consuming and complex. This study aimed to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cebd5b6529504826b6b256826a4420ff