Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"bröd"'
Autor:
Abdulla, Hannah
Publikováno v:
Aroq - Just-Food.com (Global News). 8/31/2014, p1-1. 1p.
Autor:
Abdulla, Hannah
Publikováno v:
Aroq - Just-Food.com (Global News). 8/15/2014, p1-1. 1p.
Autor:
Scaglia, Sara
Bread is an important cultural and social marker, and it occurs in many contexts, often preserved as carbonised. However, as bread fragments are typically small and anonymous, their total value of them is not appreciated. Often bread material is grou
Externí odkaz:
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:uu:diva-511866
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sorte, Christian, Holmström, Simon
Detta är en rapport om svinn av bake-off bröd i butiksledet i Sverige och hur det kan begrän- sas. Vald metod består av två delar. Den första delen är en litteraturstudie om matsvinn. Den andra delen består av intervjuer med en chef p
Externí odkaz:
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:kth:diva-284113
Autor:
Sorte, Christian, Holmström, Simon
Detta är en rapport om svinn av bake-off bröd i butiksledet i Sverige och hur det kan begrän- sas. Vald metod består av två delar. Den första delen är en litteraturstudie om matsvinn. Den andra delen består av intervjuer med en chef p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e2157f571884a169cb38ec53083caed5
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:kth:diva-284113
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:kth:diva-284113
Autor:
Rothman, Emma, Erlandsson, Jakob
Introduktion: Potatisfibern utgör ca 1 % av potatisens vikt och är en restprodukt vid tillverkningen av potatisstärkelse. Idag tillsätter flera välkända livsmedelsföretag potatisfiber i sina produkter. Den främsta anledningen till detta är f
Externí odkaz:
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:hkr:diva-19719