Zobrazeno 1 - 10
of 269
pro vyhledávání: '"boza"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jang-Trettien, Christine1
Publikováno v:
Social Forces. Dec2024, Vol. 103 Issue 2, pe15-e15. 1p.
Autor:
DE FLORIO, CIRO, FRIGERIO, ALDO
Publikováno v:
Roczniki Filozoficzne / Annales de Philosophie / Annals of Philosophy, 2018 Jan 01. 66(4), 39-54.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26578080
Autor:
ŁUKASIEWICZ, DARIUSZ, Majeran, Roman
Publikováno v:
Roczniki Filozoficzne / Annales de Philosophie / Annals of Philosophy, 2018 Jan 01. 66(4), 115-134.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26578084
Autor:
Shatha A. Allaith, Mohamed E. Abdel-aziz, Zaid Akram Thabit, Ammar B. Altemimi, Khalid Abd El-Ghany, Angelo Maria Giuffrè, Alaa Jabbar Abd Al-Manhel, Hanan S. Ebrahim, Reda Mahgoub Mohamed, Tarek Gamal Abedelmaksoud
Publikováno v:
Fermentation, Vol 8, Iss 8, p 350 (2022)
The goal of this study was screening and molecular identification of Lactic Acid Bacteria (LAB) producing β-glucan from different species isolated from boza and cider compared to a standard strain for Lactobacillus rhamnosus NRRL 1937 (LGG). From 48
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e29c1f2cd26d466981f383b5dd86f21e
Autor:
Velázquez, Richard1
Publikováno v:
International Migration Review. Fall2016, Vol. 50 Issue 3, pe43-e44. 32p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hafiz Abdul Rasheed, Tuhanguli Tuoheti, Zhiyu Li, Mekonen Tekliye, Yongzhu Zhang, Mingsheng Dong
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 9, p 2120 (2021)
Bacteriocinogenic Lactobacillus fermentum BZ532 with novel bacteriocin LF-BZ532 was originally isolated from Chinese cereal fermented drink, showing an antimicrobial characteristic during fermentation. This study aimed to explore the in situ antimicr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6ef630a9dbe4407888e6b28a0f31044c