Zobrazeno 1 - 10
of 12 979
pro vyhledávání: '"bovine muscle"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yun-a Kim, Sehyuk Oh, Gyutae Park, Sanghun Park, Yunhwan Park, Hyunsoo Choi, Minjung Kim, Jungseok Choi
Publikováno v:
Journal of Animal Science and Technology, Vol 66, Iss 6, Pp 1257-1272 (2024)
The purpose of this study was comparing in vitro performances of three breeds of donor satellite cells for cultured meat and selecting the optimal donor and providing insight into the selection of donors for cultured meat production. Cattle muscle sa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d619c8ce5e4a4823a248b4e7a2455b17
Autor:
Shira, Katie A.1 (AUTHOR), Thornton, Kara J.2 (AUTHOR), Murdoch, Brenda M.1 (AUTHOR), Becker, Gabrielle M.1 (AUTHOR), Chibisa, Gwinyai E.1 (AUTHOR), Murdoch, Gordon K.1,3 (AUTHOR) Gordon.murdoch@wsu.edu
Publikováno v:
PLoS ONE. 7/3/2024, Vol. 19 Issue 7, p1-20. 20p.
Autor:
GUO Yuxuan, CHEN Cheng, SHI Xixiong, GUO Zhaobin, MA Guoyuan, ZHANG Yubin, ZHANG Li, YU Qunli
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 15, Pp 172-187 (2023)
This study was conducted to investigate the regulatory mechanism of reactive oxygen species (ROS) on the glycolysis pathway of bovine muscle and its impact on meat tenderness at the early stage of postmortem cold storage. Fresh beef was treated with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1c871a3c6a9846e3b698cac329e75307
Publikováno v:
In Ultrasonics Sonochemistry March 2024 104
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 4, Pp 9-16 (2023)
This study aimed to investigate the effect of reactive oxygen species (ROS) on early postmortem energy metabolism in bovine muscle via regulating the expression of hypoxia-inducible factor-1α (HIF-1α). The muscle samples were treated with hydrogen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4442c298c3374da999910adeca2f42f3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Development of a Predictive Model for Iron Levels in Bovine Muscle Tissue Using Hair as a Predictor.
Autor:
Narozhnykh, Kirill1 (AUTHOR) k@narozhnykh.ru
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Apr2024, Vol. 14 Issue 7, p1028. 15p.