Zobrazeno 1 - 10
of 155
pro vyhledávání: '"bound polyphenols"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 13, Pp 233-241 (2023)
To investigate the optimal extraction process, component composition and antioxidant activity of bound polyphenols in bamboo shoots dietary fiber (BSDF), the extraction time, extraction temperature, alkali concentration and liquid-to-material ratio o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2e4f4fd481024985b747eb793ff40bcf
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 8, p 1689 (2024)
This study aimed to investigate the phytochemical profile, bioactivity, and release mechanism of bound polyphenols (BPs) released from Rosa roxburghii fruit pomace insoluble dietary fiber (RPDF) through solid-state fermentation (SSF) with Aspergillus
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c4e615576a434320bbc53efca3e95197
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 11, Pp 440-448 (2022)
Food is abundant in phenolic compounds and phenols are perceived as a rich source of natural antioxidants and vital functional factors. Bound polyphenols are a form of phenolic compounds that exist in the residue from which free polyphenols have been
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2232e8c781f3452893336f79e8eb04fc
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 4, Pp 438-445 (2022)
Steam explosion, as a typical physical-chemical pretreatment technology, destroys the cell wall structure by instantaneous release of high-temperature and high-pressure steam, which promotes the release of plant active ingredients. Appropriate steam
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3c615c963f204c4e9a0395c65b63245e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 90, Iss , Pp 106213- (2022)
In this study, ultrasound-assisted alkaline hydrolysis was used to extract polyphenols from pitahaya peel. The effects of sonication time, ultrasonic density, NaOH concentration and the liquid–material ratio on the total phenolic content (TPC), tot
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/67e2af7afbb34a3c8dbaad2167928d0f