Zobrazeno 1 - 10
of 86
pro vyhledávání: '"bound fraction"'
Publikováno v:
Data in Brief, Vol 47, Iss , Pp 108925- (2023)
Single-Molecule Tracking (SMT) is a powerful method to quantify protein dynamics in live cells. Recently, we have established a data analysis pipeline for estimating various biophysical parameters (mean squared displacement, diffusion coefficient, bo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aec3f050d3a94bebb0cc21895ce5eaa1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Petroleum Science, Vol 15, Iss 4, Pp 681-694 (2018)
Abstract The molecular composition and biomarker distribution of various occurrences of organic matter in argillaceous source rocks developed in fresh and saline lacustrine environments were revealed by successive treatments of solvent extraction fol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c5e630e03505483e9e64f7c35a328963
Autor:
Girard Marion, Dohme-Meier Frigga, Ampuero-Kragten Silvia, Grosse-Brinkhaus Anja, Arrigo Yves, Wyss Ueli, Bee Giuseppe
Publikováno v:
Biotechnology in Animal Husbandry, Vol 34, Iss 1, Pp 1-19 (2018)
Condensed tannins (CT) in legume forages vary not only in concentration and structure, but also in the portion of soluble and protein- and fibre-bound fractions. This study aimed to assess the changes in the total CT level as well as relative abundan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ceacf1cf7fbc4d14b3c669320ed9c862
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 8, Iss 10, p 419 (2019)
The contents of total phenolics (TPC), individual phenolic acid and antioxidant activities in the free and bound fractions of potato with different flesh colors were systematically investigated. The TPC and antioxidant capacity in the bound fraction
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2bed05783ef545969978b2a51cdc9134
Publikováno v:
Foods; Volume 12; Issue 9; Pages: 1769
Foods, vol. 11, no. 9, 1769, 2023.
Foods, vol. 11, no. 9, 1769, 2023.
In this study, we investigated the effects of germination on the secondary metabolite composition in spelt grains. Germination significantly increased the content of various metabolites in free and bound forms. Benzoxazinoids were the most important
Publikováno v:
Petroleum Science, Vol 15, Iss 4, Pp 681-694 (2018)
The molecular composition and biomarker distribution of various occurrences of organic matter in argillaceous source rocks developed in fresh and saline lacustrine environments were revealed by successive treatments of solvent extraction followed by
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.