Zobrazeno 1 - 10
of 95
pro vyhledávání: '"bottle storage"'
Autor:
Yi-Lin Ge, Nong-Yu Xia, Ya-Chen Wang, Hua-Lin Zhang, Wei-Ming Yang, Chang-Qing Duan, Qiu-Hong Pan
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 14, p 3250 (2024)
The fermentation process has a significant impact on the aromatic profile of wines, particularly in relation to the difference in fermentation matrix caused by grape varieties. This study investigates the leaching and evolution patterns of aroma comp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a31df932ea644b56a867acdc2dcce3f9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
OENO One, Vol 54, Iss 4 (2020)
The majority of published work has studied the impact of wood chips on red wine composition by conducting analyses during wood chip contact or immediately after the removal of chips from wine. Less attention has been directed at the potential influen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b28e6ac40424477ba0ea7f71952624af
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 9, p 1179 (2022)
During the storage of wines in bottles, especially white wines, tartrate crystallization often occurs, which reduces the commercial value of the wines and therefore needs to be avoided by performing cold stabilization treatments before bottling. Howe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b3a37fcc1f69430fa2e432124fbfa8d4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Prudence Fleur Tchouakeu Betnga, Edoardo Longo, Vakarė Merkytė, Amanda Dupas de Matos, Fabrizio Rossetti, Emanuele Boselli
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 12, p 2918 (2021)
Volatile and non-volatile chemical profiles, free and total SO2 and dissolved oxygen content were studied in three red (Merlot, Lagrein red, St. Magdalener) and one rosé (Lagrein rosé) wine after 30 months of storage in bottles. Each wine was seale
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9f4c93178cd94d6b8890bca5c2507709
Autor:
Fabrizio Rossetti, Alicia Jouin, Michael Jourdes, Pierre-Louis Teissedre, Roberta Foligni, Edoardo Longo, Emanuele Boselli
Publikováno v:
Molecules, Vol 25, Iss 18, p 4276 (2020)
Different technical cork stoppers (blend of natural cork microgranules, one-piece natural cork, agglomerated natural cork, technical cork 1+1) were compared to evaluate the effects on the phenolic, volatile profiles and dissolved oxygen in three red
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d65df6dc6a341b69646a19e48bf03d8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Esma Nur GEÇER, Ertan ANLI
Publikováno v:
Volume: 48, Issue: 1 160-170
The Journal of Food
Gıda
The Journal of Food
Gıda
Grape variety and health, soil and climate, agricultural techniques used, winemaking processes, storage time and temperature are the most important agents in the phenolic content of red wine. In this study, the effects of storage temperature and time
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ef52828b71f21abde2d56486ddf794c5
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/73994/1206298
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/73994/1206298
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.