Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"botanical aspects"'
Publikováno v:
Fundamental and Applied Agriculture, Vol 8, Iss 1, Pp 458-474 (2023)
Cannabis sativus L. is an annual, deciduous, dimorphic, flowering plant that is distributed all over the world. Despite its tremendous and handy usage in medicinal and other areas, the cultivation, production, and trade of cannabis are illegal in mos
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1a0859ec7209440b8276fd797bba2b66
Autor:
Winnie Rotich
Publikováno v:
Scientific African, Vol 17, Iss , Pp e01287- (2022)
CareVid, is a multi-herbal product that is used in southwestern parts of Kenya as an immune booster and health tonic for the treatment and management of infections. Its use has been anecdotally claimed to improve the condition of HIV-positive patient
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/56b9574d555742db9e3fc90b7a12df9f
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Oxidative stress is a condition occurs when there is the imbalance between prooxidants and free radicals. It involves in cellular metabolism, aging, and immune response. Recently oxidative stress has been proved about its beneficial roles in human bo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e8369bdda94d4d48b09dc81c7b5aa600
Autor:
Radhia Aitfella Lahlou, Nsevolo Samba, Pedro Soeiro, Gilberto Alves, Ana Carolina Gonçalves, Luís R. Silva, Samuel Silvestre, Jesus Rodilla, Maria Isabel Ismael
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 20, p 3195 (2022)
Members of the Lamiaceae family are considered chief sources of bioactive therapeutic agents. They are important ornamental, medicinal, and aromatic plants, many of which are used in traditional and modern medicine and in the food, cosmetic, and phar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/74bb333d00b6416b8800e9296bac9f96
Publikováno v:
Wild Plants, Mushrooms and Nuts
Tree nuts have long been recognized as sources of nutrients in healthy diets, such as the Mediterranean one, besides being increasingly promoted as healthy ingredients for different food applications. In this chapter, recent literature on composition
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::aa0472d67435fb726baa4ecd7b30f02d
https://doi.org/10.1002/9781118944653.ch12
https://doi.org/10.1002/9781118944653.ch12
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.