Zobrazeno 1 - 10
of 99
pro vyhledávání: '"blueberry anthocyanin"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 24, Pp 75-81 (2024)
In order to explore the influence of different polyphenols on the co-pigmentation effects of blueberry anthocyanins, this study analyzed the effects of different polyphenols on color, absorption peak and anthocyanin content of four blueberry anthocya
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8447d287ae0f46d092c592c4a2a77f2d
Autor:
Zhao, Haolan a, Liu, Wei a, Min, Chengjun b, Qi, Yuxia b, Chen, Xiangning a, ⁎, Zhang, Hongru a, ⁎⁎
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids May 2025 162
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 14, p 2237 (2024)
Blueberry anthocyanin-derived cyanidin (BAC) was used to prepare a series of responsive food freshness packaging films by compounding it with quaternary chitosan (QC) and gelatin (G). The fundamental properties, pH sensitivity, and functional attribu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8a5d147bfc214b7bb6036b2f68296445
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chao-wei Zhu, Han Lü, Lan-lan Du, Jing Li, Han Chen, Hui-fang Zhao, Wen-long Wu, Jian Chen, Wei-lin Li
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
The dual epidemic of obesity and diabetes mellitus is becoming an important worldwide public health issue. “Diabesity” is the term used to describe the combined detrimental health effects of both diabetes mellitus and obesity/overweight. Currentl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a10a83c9352041138d9cedd92028df01
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science and Human Wellness, Vol 9, Iss 3, Pp 264-271 (2020)
The protective effects of blueberry anthocyanin extracts against damage induced by extremely low-frequency electromagnetic field (ELF-EMF) were investigated in a rat model. Wistar rats were exposed to ELF-EMF with or without the administration of blu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8b849c456497450b91d77dde4330b82d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.