Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"blue-grained wheat"'
Autor:
Li Li, Guofei Jiang, Hanxue Li, Junna Liu, Ping Zhang, Qianchao Wang, Liubin Huang, Shan Zhang, Xuqin Wang, Lingyuan Zhang, Yutao Bai, Peng Qin
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 15 (2024)
IntroductionUV-B can be used as an additional technique for nutrient accumulation in blue-grained wheat, which has special nutritional properties due to its blue starch layer. The concentration of flavonoids in blue-grained wheat under UV-B irradiati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b43d19a13db3422bb94ce6f1273a579c
Publikováno v:
Crop Breeding and Applied Biotechnology, Vol 12, Iss 2, Pp 126-131 (2012)
Nutritious and functional foods from wheat have received great attention in recent years. Colored-grain wheat contains a large number of nutrients such as anthocyanins and hence the breeding is interesting. In this work, colored-grained wheat lines o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4861d3b61bbc46ee8a707f382e430d01
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 22, Issue: 2 253-257
Turkish Journal Of Field Crops
Turkish Journal Of Field Crops
To select stable inheritable disomic substitution line from the filial generation of blue-grain wheat and common wheat high effectively, sequential GISH (genomic in situ hybridization) and multicolor FISH (fluorescence in situ hybridization) assay wa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::63041e3676a1855baed9b8b20f12e08d
https://dergipark.org.tr/tr/pub/tjfc/issue/37085/359699
https://dergipark.org.tr/tr/pub/tjfc/issue/37085/359699
Publikováno v:
Crop Breeding and Applied Biotechnology, Vol 12, Iss 2, Pp 126-131 (2012)
Crop Breeding and Applied Biotechnology v.12 n.2 2012
Crop Breeding and Applied Biotechnology
Sociedade Brasileira de Melhoramento de Plantas
instacron:CBAB
Crop Breeding and Applied Biotechnology v.12 n.2 2012
Crop Breeding and Applied Biotechnology
Sociedade Brasileira de Melhoramento de Plantas
instacron:CBAB
Nutritious and functional foods from wheat have received great attention in recent years. Colored-grain wheat contains a large number of nutrients such as anthocyanins and hence the breeding is interesting. In this work, colored-grained wheat lines o
Publikováno v:
Crop Breeding and Applied Biotechnology, Volume: 12, Issue: 2, Pages: 126-131, Published: JUN 2012
Nutritious and functional foods from wheat have received great attention in recent years. Colored-grain wheat contains a large number of nutrients such as anthocyanins and hence the breeding is interesting. In this work, colored-grained wheat lines o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::136c8cfe36ba3632295ca28fdd7c1be5
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1984-70332012000200005&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1984-70332012000200005&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.