Zobrazeno 1 - 10
of 188
pro vyhledávání: '"blue mould"'
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 10, Iss 5, p 453 (2024)
Penicillium digitatum and Penicillium italicum are responsible for citrus green and blue moulds (GM and BM), respectively, which are major citrus postharvest diseases. The aim of this study was to develop an optimal dipping mixture of an aqueous solu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0654839f31d74882ab1657d016007f41
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lourdes SOTO-MUÑOZ, Victoria MARTÍNEZ-BLAY, María B. PÉREZ-GAGO, Asunción FERNÁNDEZ-CATALÁN, Maricruz ARGENTE-SANCHIS, Lluís PALOU
Publikováno v:
Phytopathologia Mediterranea, Vol 60, Iss 2 (2021)
The curative antifungal activity of edible composite coatings (ECs) based on pregelatinized potato starch-glyceryl monostearate (PPS-GMS) formulated with or without sodium benzoate (SB) to control green mould (caused by Penicillium digitatum) and blu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/33f20408c4184049b5801464db2cea5f
Autor:
Xiurong Hu, Baoping Cheng, Danchao Du, Zhendong Huang, Zhanxu Pu, Guoqing Chen, Aitian Peng, Lianming Lu
Publikováno v:
Biotechnology & Biotechnological Equipment, Vol 33, Iss 1, Pp 719-729 (2019)
The most serious citrus postharvest diseases are citrus green mould caused by Penicillium digitatum and citrus blue mould caused by Penicillium italicum. Marine microorganisms have become a new measure in the control of these diseases. In this study,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fdf5eb2c7462461dbb0b56b98576a582
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 7, Iss 12, p 582 (2021)
Penicillium digitatum and P. italicum are the major postharvest pathogens in citrus. To reduce postharvest decay, the use of low-oxygen (0.9 kPa O2) (LO) or low-pressure (6.6 kPa) (LP) treatments were evaluated during the storage of navel oranges for
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a835a1fc16be462faa074f6b439c646c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecular Plant Pathology
Blue mould, caused primarily by Penicillium expansum, is a major threat to the global pome fruit industry, causing multimillion‐dollar losses annually. The blue mould fungus negatively affects fruit quality, thereby reducing fresh fruit consumption
Publikováno v:
Horticultural Science, Vol 34, Iss 3, Pp 107-113 (2007)
Upon the completion of a three-year evaluation of natural occurrence of storage diseases within a range of cultivars or advanced selections and a simultaneous assessment of their other characteristics, an apple ideotype has been proposed that could b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f5c0fc7b24fd45ddb395c52dc0a3acbb