Zobrazeno 1 - 10
of 3 192
pro vyhledávání: '"blowing agent"'
Publikováno v:
Medycyna Pracy, Vol 75, Iss 5, Pp 455-473 (2024)
1,1’-azodi(formamide) (azodicarbonamide – ADCA) is widely used as a blowing agent, a chemical substance designed to induce foaming processes. In Poland, ADCA is manufactured by a company specializing in the production of polyethylene foam bags an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/09b1a9fead9b4f3fab607016764e9e9b
Publikováno v:
Polymer Testing, Vol 140, Iss , Pp 108580- (2024)
Complementary structural characterization methods are useful for studying the hierarchical cellular morphology of polymer foams. In this study, we employed scanning electron microscopy (SEM) and X-ray micro-computed tomography (micro-CT) to character
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dc1772525b57440b819a21e9e5d8e20d
Development and modeling of an ultra-robust TPU-MWCNT foam with high flexibility and compressibility
Publikováno v:
Nanotechnology Reviews, Vol 13, Iss 1, Pp 124805-50 (2024)
Developing a cost-effective industrially scalable manufacturing method that can improve the mechanical properties of nanocomposite foams with higher flexibility, compressibility, and, at the same time, mechanically robustness is of significant intere
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ffd5f0b8c3c14b7db0b04c253125eb3a
Publikováno v:
Journal of Engineering and Applied Science, Vol 71, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract A solid substance encircled by a three-dimensional network of voids not interconnected with each other is referred to as close-cell metal foam. The work is based on enhancing mechanical properties of aluminum base close-cell metal foam throu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cef2a600647547a09694a95e7ce40a24
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 15, p 2411 (2024)
Blowing agent-assisted extrusion cooking is a novel processing technique that can alter the expansion of extruded snacks and, thus, enhance their physical appeal, such as texture. However, to this day, this technique has only been studied for ingredi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2b23da99a71d4bd5bb2f1c9cd2f1bad1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.