Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"blood-fleshed peach"'
Autor:
Man Zhang, Xiuqi Zhang, Haijing Wang, Mao Ye, Yating Liu, Zhihua Song, Tingting Du, Hongyan Cao, Liqin Song, Xiao Xiao, Jianzhen Liu, Libin Zhang, Yangbo Song, Qing Yang, Dong Meng, Junkai Wu
Publikováno v:
Frontiers in Genetics, Vol 13 (2022)
Blood flesh is a key fruit trait in peaches (Prunus persica) and can be attributed to the accumulation of anthocyanins. The roles of long non-coding RNAs (lncRNAs) have been highlighted by multiple studies in regulating fruit ripening, anthocyanin ac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e3041787a34b46ec84e9590f3e3d8ded
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.