Zobrazeno 1 - 10
of 341
pro vyhledávání: '"blood-fleshed peach"'
Autor:
Man Zhang, Xiuqi Zhang, Haijing Wang, Mao Ye, Yating Liu, Zhihua Song, Tingting Du, Hongyan Cao, Liqin Song, Xiao Xiao, Jianzhen Liu, Libin Zhang, Yangbo Song, Qing Yang, Dong Meng, Junkai Wu
Publikováno v:
Frontiers in Genetics, Vol 13 (2022)
Blood flesh is a key fruit trait in peaches (Prunus persica) and can be attributed to the accumulation of anthocyanins. The roles of long non-coding RNAs (lncRNAs) have been highlighted by multiple studies in regulating fruit ripening, anthocyanin ac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e3041787a34b46ec84e9590f3e3d8ded
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lorena Marchant, Javiera Campos, Javiera Luco, Cesar Ramirez, Freddy Barrientos, Basilio Carrasco, Herman Silva
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 6 (2022)
The blood-flesh peach or vineyard peach is an older heritage cultivar with juicy red-flesh and tart-sweet flavor. They are popular in France, where more than 200 years ago wine growers used to plant them on the vineyards as biological markers to dete
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/86d5e012270146d485b545685b0625cb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Agriculturae Universitatis Jiangxiensis / Jiangxi Nongye Daxue Xuebao; 2021, Vol. 43 Issue 3, p555-565, 11p
Autor:
Sylvia, Cherono1,2,3 (AUTHOR), Sun, Juanli1,3 (AUTHOR), Zhang, Yuanqiang1,3 (AUTHOR), Ntini, Charmaine1,3 (AUTHOR), Ogutu, Collins1,2 (AUTHOR), Zhao, Yun1,2 (AUTHOR) zhaoyun@wbgcas.cn, Han, Yuepeng1,2,4 (AUTHOR) zhaoyun@wbgcas.cn
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Feb2023, Vol. 24 Issue 3, p1931. 17p.
Autor:
Zhao, Yun1 (AUTHOR), Dong, Weiqi1 (AUTHOR), Zhu, Yongchao1 (AUTHOR), Allan, Andrew C.2,3 (AUTHOR), Lin‐Wang, Kui2 (AUTHOR), Xu, Changjie1 (AUTHOR) chjxu@zju.edu.cn
Publikováno v:
Plant Biotechnology Journal. May2020, Vol. 18 Issue 5, p1284-1295. 12p.
Autor:
Liu, Gangshuai1,2 (AUTHOR) daqifu@cau.edu.cn, Fu, Daqi2 (AUTHOR), Duan, Xuwei3 (AUTHOR) dxwlly@163.com, Zhou, Jiahua1 (AUTHOR) zhoujiahua@yeah.net, Chang, Hong1 (AUTHOR) changhongch2008@163.com, Xu, Ranran1 (AUTHOR) xuranran@iapn.org.cn, Wang, Baogang1 (AUTHOR) wangbaogang@iapn.org.cn, Wang, Yunxiang1 (AUTHOR) wangbaogang@iapn.org.cn
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Sep2024, Vol. 25 Issue 18, p9860. 24p.
Autor:
Yang, Guangyan1,2, Xue, Zhaolong1,2, Lin-Wang, Kui3, Chen, Guosong1,2, Zhao, Yongqi1,2, Chang, Yaojun1, Xu, Shaozhuo1, Sun, Manyi1,2, Xue, Cheng4, Li, Jiaming1,2, Allan, Andrew C.3, Espley, Richard V.3, Wu, Jun1,2 wujun@njau.edu.cn
Publikováno v:
Molecular Horticulture. 7/1/2024, Vol. 4 Issue 1, p1-16. 16p.