Zobrazeno 1 - 10
of 515
pro vyhledávání: '"blood-constituents"'
Autor:
Daniel Jussen, Syamend Saeed, Tatjana Jablonski, Harald Krenzlin, Kristin Lucia, Tobias Kraemer, Oliver Kempski, Marcus Czabanka, Florian Ringel, Beat Alessandri
Publikováno v:
Neurotrauma Reports, Vol 5, Iss 1, Pp 215-225 (2024)
A central component of injury development after acute subdural hematoma (ASDH) is the increased intracranial pressure and consecutive mechanical reduction of cerebral blood flow (CBF). However, the role of different blood constituents in ASDH as addi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c6e9a6e7e8ab43ffb99a7daab1307865
Autor:
Ibrahim Abd El-Hamid
Publikováno v:
Journal of Applied Veterinary Sciences, Vol 9, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
The goal of this study was to investigate the effect of supplementing Spirulina, either alone or in a mix with live yeast, on blood biochemical constituents and oxidative status in goats and their kids. Eighteen pregnant multiparous goats were equall
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/868443b3fd6142e6bfc3bef277a6666b
Publikováno v:
Veterinary Medicine and Science, Vol 9, Iss 6, Pp 2763-2780 (2023)
Abstract Background Antioxidants such as vitamin C (VC) and chromium (Cr), which effectively scavenge free radicals, may improve functional characteristics of the intestine and may reduce intestinal diseases. Cr absorption increases in the presence o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b726d4f6cda84bb88c7e7fe2fdf08a44
Publikováno v:
Poultry Science Journal, Vol 11, Iss 1, Pp 125-131 (2023)
This study was conducted to evaluate the effects of dietary levels of milk thistle (MTEO), or nettle essential oils (NEO) on production performance, egg quality and some serum metabolites of white layer hens (Hy-line W-36) aged 60 weeks. A total of 9
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/07dca87a13af4e1d976f59b9470f7a99
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Farouk Helal, Alaa El-Badawi, Soad El-Naggar, Mohamed Shourrap, Osama Aboelazab, Salma Abu Hafsa
Publikováno v:
Bulletin of the National Research Centre, Vol 45, Iss 1, Pp 1-9 (2021)
Abstract Background Probiotics are direct-fed microbial feed supplements which can modulate the gut microflora by competing intestinal pathogens through a competitive process. The present study was conducted to investigate the effect of feeding Sacch
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c87c75f41b1549a0b416726fdf78ae67