Zobrazeno 1 - 10
of 80
pro vyhledávání: '"blend oil"'
Autor:
王胜男,张娜宁,杨皓瑜,何丽霞,云少君,冯翠萍 WANG Shengnan, ZHANG Naning, YANG Haoyu, HE Lixia, YUN Shaojun, FENG Cuiping
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 3, Pp 62-65,81 (2024)
为解决单一食用油中营养组分缺陷问题,以大豆油、橄榄油、鱼油和亚麻籽油为基料油,测定其酸值、过氧化值、水分及挥发物含量和脂肪酸组成,然后按照中国营养学会关于脂肪酸推荐摄
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/863c5b260e0a46ca98b3268a5b8c0619
Publikováno v:
Grain & Oil Science and Technology, Vol 6, Iss 1, Pp 34-42 (2023)
The efficacy of roasted sesame oil (SO) on the oxidation deterioration of sunflower oil (SFO) during heating was investigated. The concentrations of SO in the SFO were 0, 10%, 20%, and 30% by volume. The oxidation profile of oil samples was monitored
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3e5ae171ccb746aabbe7ea1e828cb9d9
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 48, Iss 1, Pp 94-97 (2023)
为解决慢性疾病人群适宜摄入脂肪酸比例要求特殊的问题,采用气相色谱法和液质联用法分析结合查阅文献构建17种原料油脂肪酸组成、MCT含量及价格信息数据库,总结某种慢性疾病患者营
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/94d62d85bbca496087a5dac962a4b399
Publikováno v:
Jurnal Riset Kimia, Vol 11, Iss 1, Pp 1-8 (2020)
This research examined the quality of edible oil from Crude Coconut Oil (CCO) and Palm Coconut Oil (PCO) and their blends with CCO : PCO proportional was about 40:60 and 60:40, respectively. The quality of these samples was based on water proportion,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2fb84597f45d4804b2cabb9c6457dc15
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 28, Iss 1, Pp 1-5 (2020)
The edible vegetable oil industry of China is developing rapidly and still faced with serious challenges.Based on the analysis of current situation of edible oil market development in China, insufficient of hazardous substances detection in the proce
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c7331a9c04124a60be2e7c18f99cd652
Publikováno v:
Journal of Applied Sciences and Environmental Management, Vol 25, Iss 7 (2021)
The objective of this study was to characterize a low cost heterogeneous catalyst from the transesterification of sand apple (Parinari polyandra B.) biodiesel. Sand apple fruits were processed and oil was extracted using solvent extraction method. Ra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b5143fee5e03420b93744c473dca5f2c
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 16, p 5141 (2022)
A novel swarm intelligence algorithm, discretized grey wolf optimizer (GWO), was introduced as a variable selection tool in edible blend oil analysis for the first time. In the approach, positions of wolves were updated and then discretized by logica
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/768cca621b724526a425d46fbc863b0e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.