Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"blanching time"'
Efek variasi suhu dan waktu blanching pada kualitas manisan nangka kering (Artocarpus heterophyllus)
Publikováno v:
Teknologi Pangan: Media Informasi dan Komunikasi Ilmiah Teknologi Pertanian, Vol 11, Iss 1, Pp 27-33 (2020)
The aim of this study was to obtain a combination of blanching temperature and time in making candied jackfruit. Randomized factorial was used as research design within two factors, namely blanching temperature (80oC, 85oC, and 90oC) and blanching ti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da30747d4ec04cd0999510bd971dcc72
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Degradation of Agaritine in Cultivated Mushroom, Agaricus bisporus According to Blaching Temperature
Publikováno v:
武蔵丘短期大学紀要 = Bulletin of Musashigaoka College. 26:19-27
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
African Journal of Biomedical Research; Vol 20, No 2 (2017); 151-155
This study was carried out to determine the effect of blanching time on selected mineral contents of four frequently consumed GLVs in South western, Nigeria. Fluted pumpkin (Telfairia occidentalis), feather cockscomb (Celosia argentea) and spinach (A
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.