Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"blackcurrant side-streams"'
Autor:
Daniel Granato, Marina Fidelis, Marjo Haapakoski, Amanda dos Santos Lima, Janeli Viil, Jarkko Hellström, Reelika Rätsep, Hedi Kaldmäe, Uko Bleive, Luciana Azevedo, Varpu Marjomäki, Alexander Zharkovsky, Nora Pap
The effects of commercial enzymes (pectinases, cellulases, beta-1-3-glucanases, and pectin lyases) on the recovery of anthocyanins and polyphenols from blackcurrant press cake were studied considering two solid:solvent ratios (1:10 and 1:4 w/v). β-g
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ebc5bb3211194dd4a28a129016ad5012
https://figshare.com/articles/journal_contribution/Enzyme-assisted_extraction_of_anthocyanins_and_other_phenolic_compounds_from_blackcurrant_Ribes_nigrum_L_press_cake_From_processing_to_bioactivities/22227454
https://figshare.com/articles/journal_contribution/Enzyme-assisted_extraction_of_anthocyanins_and_other_phenolic_compounds_from_blackcurrant_Ribes_nigrum_L_press_cake_From_processing_to_bioactivities/22227454
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.