Zobrazeno 1 - 10
of 465
pro vyhledávání: '"blackcurrant cultivars"'
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Research International January 2018 103:301-315
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Data in Brief, Vol 17, Iss , Pp 926-937 (2018)
The data investigated 198 volatile compounds of six currant cultivars grown in China which is analyzed by SPME–GC–MS. Volatile compounds in these currant samples were identified by two methods, comparing retention indices with reference standards
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a6f2d8b528b04227bfafdc7e2882f1d2
Autor:
Barbora Šimerdová, Michaela Bobríková, Ivona Lhotská, Jiří Kaplan, Alena Křenová, Dalibor Šatínský
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 8, p 1745 (2021)
Anthocyanins are the most important polyphenolic substances contained in blackcurrant fruits. They are responsible for the various health benefits caused, in particular, by their high antioxidant activity. Anthocyanins derived from anthocyanidins cya
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b37fc676b69a4f5bbb0db97dcef46ed6
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Notulae Botanicae Horti Agrobotanici Cluj-Napoca, Vol 42, Iss 1, Pp 160-167 (2014)
The research was conducted in the years 2009-2011 at the Fruit Farming Laboratory of the West Pomeranian University of Technology in Szczecin at the experimental Station in Ostoja (northwestern Poland). The fourteen blackcurrant bushes of Scottish, U
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4952e61a33a44029aa6536558bd7367b
Autor:
Kahu, Kersti1 (AUTHOR) kersti.kahu@emu.ee, Jänes, Heljo1 (AUTHOR), Luik, Anne2 (AUTHOR), Klaas, Liidia1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Acta Agriculturae Scandinavica: Section B, Soil & Plant Science. 2009, Vol. 59 Issue 1, p63-69. 7p. 5 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.