Zobrazeno 1 - 10
of 92
pro vyhledávání: '"black wheat"'
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 32, Iss 5, Pp 51-59 (2024)
To improve the physicochemical properties and processing performance of black wheat flour dough, the effects of adding Glucose oxidase (GOD) on the gelatinization, thermomechanics dough tensile, rheology properties, and microstructure of black wheat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f62c3ea687e04fa1b3387e4935e83896
Publikováno v:
Journal of Family Medicine and Primary Care, Vol 13, Iss 2, Pp 748-757 (2024)
Introduction: Malnutrition is very common in India and black wheat might be an acceptable solution to this problem. The aim of the study was to assess acceptability of black wheat flour products and factors affecting it among Anganwadi beneficiaries
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/48462db208484b03aeb345c6da060371
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 32, Iss 1, Pp 28-35 (2024)
In order to take full advantage of black wheat bran in the development of whole grain functional food, the crude polyphenols extracted from black wheat bran by ultrasonic-assisted method were purified, and the macroporous resin purification process w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9e1fca91b4484fdd952e161e2fba508e
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 16, p 2499 (2024)
Light, as a crucial environmental determinant, profoundly influences the synthesis of secondary metabolites in plant metabolism. This study investigated the impacts of the red light combined with ultraviolet-A (UV-A) and ultraviolet-B (UV-B) treatmen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8d1197dedc95448285b60acfe2800ed3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Weilin Kong, Ruiwen Huo, Yu Lu, Zhenjie Fan, Runqing Yue, Aixia Ren, Linghong Li, Pengcheng Ding, Yongkang Ren, Zhiqiang Gao, Min Sun
Publikováno v:
Plants, Vol 12, Iss 24, p 4160 (2023)
The composition and form of selenium in the soil have significant effects on the selenium content of crops. In this study, we investigated the selenium absorption pathway in plants by studying the interaction between nitrogen fertilizer and soil sele
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8a53e408e09d43a980ee2d77d96c8992
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.