Zobrazeno 1 - 10
of 332
pro vyhledávání: '"black truffle"'
Autor:
E. V. Malygina, N. A. Imidoeva, A. Yu. Belyshenko, M. E. Dmitrieva, V. N. Shelkovnikova, A. A. Vlasova, T. Yu. Telnova, M. M. Morgunova, A. S. Konovalov, D. V. Axenov-Gribanov
Publikováno v:
Mycobiology, Pp 1-9 (2024)
It is well known that the number of true truffles in the wild is decreasing. The aim of the study was to develop an effective, simple and affordable method of asci disruption to release black truffle spores. It was shown that the spore release can be
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/81dd64330af84ec09755a00ddfeba8dc
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
Chinese black truffle (Tuber indicum) is a hypogenous fungus of great value due to its distinctive aroma. In this study, both transcriptome and physicochemical analyses were performed to investigate the changes of nutrients and gene expression in tru
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8d690dc8760143cbbb103f6510a84ce7
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 23, Iss 1, Pp 1-8 (2023)
Abstract Truffle cultivation has quickly grown in Europe and elsewhere as a consequence of the increase in the demand of the market. Thus the optimization of the protocols for the production of elite mycorrhized plants are also needed, keeping in con
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e9a2b01608304d2ba303c545e35a8a16
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 6, p 837 (2024)
Nowadays, the truffle aroma attribute is not included as a quality parameter in the current recommendation that explains the truffle quality (UNECE standard 53 FFV3) and establishes the truffle commercial categories. However, the aroma is the main re
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/27fae07eb6c141fa97f5e168ac7c884e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Publishers Weekly. 11/14/2022, Vol. 269 Issue 47, p45-46. 2p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Annals of Microbiology, Vol 70, Iss 1, Pp 1-10 (2020)
Abstract Purpose Truffles are colonized by a complex microbial community of bacteria, yeasts, and filamentous fungi, whose role has not yet been fully understood. The main purpose of the research was to characterize the bacterial communities associat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4e73d01fb8c74378954131ad5d62a2c3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.