Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"black rice anthocyanins"'
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 24, Iss , Pp 101930- (2024)
Intelligent packaging film has received more and more attention because it can help consumers obtain more intuitive information about the packaging, provide better preservation and advanced convenience. In this study, black rice anthocyanin (BRA) was
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2cf24102ea6344c3a118fb96a546ce96
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 32, Iss 1, Pp 99-104 (2024)
The stability of black rice anthocyanin microcapsules at high temperature, light and pH, and their release in simulated gastroenteric fluid were studied by emulsification and gelation of black rice anthocyanin microcapsules with calcium alginate as w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f992ca886764443183f6a4e32bbd5baf
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 16, Pp 185-191 (2023)
The inhibitory mechanism of α-amylase and α-glucosidase by cyanidin-3-O-glucoside was investigated by ultrafiltration, high performance liquid chromatography (HPLC), enzyme kinetics, and molecular docking. The results indicated that cyanidin-3-O-gl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8f15edbb518a4855abaad4d0f6043417
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ya Liu, Bangzhu Peng
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
To promote the normal metabolism of human uric acid, high-performance hyaluronic acid-black rice anthocyanins (HAA) nanocomposite particles were successfully prepared by a simple crosslinking method as a novel xanthine oxidase inhibitor. Its structur
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c908f53618a44276a85c0a5e1ef179a4
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 21, p 3392 (2022)
The anthocyanins in black rice extract (BRA) are sensitive to metallic ions, which restrict its application in the coloration of steamed cold noodles in China that uses tap water as the solvent. Food-grade chelators were added to check if they could
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/815b8601c5f146b7a1791f296b0aa800
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.