Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"black highland barley"'
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
In this study, comparative investigation on the effect of dry heating treatment (DHT) and annealing (ANN) on multi-structure, physicochemical properties and in vitro digestibility of black highland barley (BHB) starch was done. Results revealed that
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/816f328a166243689a048f8447ebc6ac
Autor:
Mengjia LI, Litao TONG, Bei FAN, Liya LIU, Shanshan WANG, Ruoqi SUN, Fengzhong WANG, Lili WANG
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 13, Pp 25-33 (2022)
In order to prevent the oxidative rancidity of highland barley, three common treatment methods of microwave, roasting and superheated steam were used to inactivate the enzyme of black highland barley. Then the changes of microstructure, nutrient comp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eb9050bd31c94947aff78efc2b674e66
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 9, p 3679 (2023)
The aim of this study was to investigate the effect of ultrasonic stress germination (USG) on total phenolic contents (TPC), total flavonoid contents (TFC), the phenolic compositions, and antioxidant activities of black highland barley (BHB). The USG
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/33b46d20d5a7409c8714302e34a226a9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.