Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"black cumin seed cake"'
Publikováno v:
Songklanakarin Journal of Science and Technology (SJST), Vol 42, Iss 1, Pp 15-20 (2020)
The introduction of plant raw material into minced meat is considered one way to obtain high-quality meat products with a specified composition. The aim of the research was to study the effects of black cumin seed cake on the quality and mineral va
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc5b73153fc346b289a5847b960e231b
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2021)
Plenty of black cumin cake was generated as a natural waste material after pressing the oil. Nigella sativa (black cumin) seeds and cakes are of precious nutritional value as they contain proteins, phenolics, essential amino acids, and bioactive comp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bd94f33fe56c42378a596cd7915a6d3a
Publikováno v:
Songklanakarin Journal of Science and Technology (SJST), Vol 42, Iss 1, Pp 15-20 (2020)
The introduction of plant raw material into minced meat is considered one way to obtain high-quality meat products with a specified composition. The aim of the research was to study the effects of black cumin seed cake on the quality and mineral valu
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition
Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2021)
Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2021)
Plenty of black cumin cake was generated as a natural waste material after pressing the oil. Nigella sativa (black cumin) seeds and cakes are of precious nutritional value as they contain proteins, phenolics, essential amino acids, and bioactive comp
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.