Zobrazeno 1 - 10
of 15 949
pro vyhledávání: '"bivalve mollusks"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hacene, Mohammed Salah Eddine Boukli1,2 mohammed.boukli@univ-tlemcen.dz, Damerdji, Amina1,2
Publikováno v:
Journal of Agricultural & Marine Sciences (JAMS). 2024, Vol. 29 Issue 1, p78-84. 7p.
Autor:
Meloni, Domenico
The fishery products and bivalve mollusks sector is certainly one of the most complex in term of sanitary and commercial topics, considering the high number of species that require a precise identification. For all these reasons, the knowledge and th
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Di Maro, Orlandina1 (AUTHOR) orlandina.dimaro@izsmportici.it, Proroga, Yolande T.R.1 (AUTHOR) yolande.proroga@izsmportici.it, Castellano, Silvia1 (AUTHOR) silvia.castellano@izsmportici.it, Balestrieri, Anna1 (AUTHOR) anna.balestrieri@izsmportici.it, Capuano, Federico1 (AUTHOR) federico.capuano@izsmportici.it, Arletti, Enrico2 (AUTHOR) enrico.arletti@generon.it, Vietina, Michelangelo2 (AUTHOR) michelangelo.vietina@generon.it, Bizzarri, Melissa2 (AUTHOR) melissa.bizzarri@generon.it, Murru, Nicoletta3 (AUTHOR) murru@unina.it, Peruzy, Maria Francesca3 (AUTHOR) mariafrancesca.peruzy@unina.it, Cristiano, Daniela1 (AUTHOR) daniela.cristiano@izsmportici.it
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety. 2024, Vol. 13 Issue 1, p1-5. 5p.
Autor:
Mruganxi Harshad Sharma, Suriya Palamae, Mingkwan Yingkajorn, Soottawat Benjakul, Avtar Singh, Jirayu Buatong
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 15, p 2375 (2024)
Vibrio spp. is a Gram-negative bacteria known for its ability to cause foodborne infection in association with eating raw or undercooked seafood. The majority of these foodborne illnesses are caused by mollusks, especially bivalves. Thus, the prevale
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/729a1b0580ca4e1ba2cc1c0802a5e149
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cantelli, Carina Pacheco1 (AUTHOR) carina.cantelli@gmail.com, Tavares, Guilherme Caetano Lanzieri1 (AUTHOR), Sarmento, Sylvia Kahwage1 (AUTHOR), Burlandy, Fernanda Marcicano1 (AUTHOR), Fumian, Tulio Machado1 (AUTHOR), Maranhão, Adriana Gonçalves1 (AUTHOR), Silva, Emanuelle de Souza Ramalho Ferreira da2 (AUTHOR), Horta, Marco Aurélio Pereira2 (AUTHOR), Miagostovich, Marize Pereira1 (AUTHOR), Yang, Zhihui3 (AUTHOR), Leite, José Paulo Gagliardi1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Viruses (1999-4915). Mar024, Vol. 16 Issue 3, p317. 21p.