Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"bitterness sensor"'
Autor:
Jumpei Yoshimatsu, Kiyoshi Toko, Yusuke Tahara, Misaki Ishida, Masaaki Habara, Hidekazu Ikezaki, Honami Kojima, Saeri Ikegami, Miyako Yoshida, Takahiro Uchida
Publikováno v:
Sensors, Vol 20, Iss 12, p 3455 (2020)
A taste sensor with lipid/polymer membranes is one of the devices that can evaluate taste objectively. However, the conventional taste sensor cannot measure non-charged bitter substances, such as caffeine contained in coffee, because the taste sensor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fbf134c53e8f45ffbfcc4bfc10b51624
Autor:
Xiao Wu, Hideya Onitake, Zhiqin Huang, Takeshi Shiino, Yusuke Tahara, Rui Yatabe, Hidekazu Ikezaki, Kiyoshi Toko
Publikováno v:
Sensors, Vol 17, Iss 11, p 2541 (2017)
This paper reports the improvement of a bitterness sensor based on a lipid polymer membrane consisting of phosphoric acid di-n-decyl ester (PADE) as a lipid and bis(1-butylpentyl) adipate (BBPA) and tributyl o-acetylcitrate (TBAC) as plasticizers. Al
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6aa04f38e6c545d2bf3389b8c596d232
Publikováno v:
Sensors, Vol 16, Iss 2, p 230 (2016)
A taste sensor that uses lipid/polymer membranes can evaluate aftertastes felt by humans using Change in membrane Potential caused by Adsorption (CPA) measurements. The sensor membrane for evaluating bitterness, which is caused by acidic bitter subst
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b6abe92eb0b849339110e70e5cbbbc03
Autor:
Masaaki Habara, Yusuke Tahara, Kiyoshi Toko, Hidekazu Ikezaki, Jumpei Yoshimatsu, Misaki Ishida, Takahiro Uchida, Honami Kojima, Miyako Yoshida, Saeri Ikegami
Publikováno v:
Sensors, Vol 20, Iss 3455, p 3455 (2020)
Sensors (Basel, Switzerland)
Sensors
Volume 20
Issue 12
Sensors (Basel, Switzerland)
Sensors
Volume 20
Issue 12
A taste sensor with lipid/polymer membranes is one of the devices that can evaluate taste objectively. However, the conventional taste sensor cannot measure non-charged bitter substances, such as caffeine contained in coffee, because the taste sensor
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kiyoshi Toko, Takeshi Shiino, Yusuke Tahara, Rui Yatabe, Xiao Wu, Hideya Onitake, Hidekazu Ikezaki, Zhiqin Huang
Publikováno v:
Sensors; Volume 17; Issue 11; Pages: 2541
Sensors (Basel, Switzerland)
Sensors, Vol 17, Iss 11, p 2541 (2017)
Sensors (Basel, Switzerland)
Sensors, Vol 17, Iss 11, p 2541 (2017)
This paper reports the improvement of a bitterness sensor based on a lipid polymer membrane consisting of phosphoric acid di-n-decyl ester (PADE) as a lipid and bis(1-butylpentyl) adipate (BBPA) and tributyl o-acetylcitrate (TBAC) as plasticizers. Al
Publikováno v:
Sensors; Volume 16; Issue 2; Pages: 230
Sensors, Vol 16, Iss 2, p 230 (2016)
Sensors (Basel, Switzerland)
Sensors, Vol 16, Iss 2, p 230 (2016)
Sensors (Basel, Switzerland)
A taste sensor that uses lipid/polymer membranes can evaluate aftertastes felt by humans using Change in membrane Potential caused by Adsorption (CPA) measurements. The sensor membrane for evaluating bitterness, which is caused by acidic bitter subst
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.