Zobrazeno 1 - 10
of 94
pro vyhledávání: '"biowaste valorization"'
Publikováno v:
Frontiers in Chemistry, Vol 11 (2023)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d79c1bfb96664ba2a84400a0fe78bc05
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Anton Gligorescu, Laura Ioana Macavei, Bjarne Foged Larsen, Rikke Markfoged, Christian Holst Fischer, Jakob Dig Koch, Kim Jensen, Lars-Henrik Lau Heckmann, Jan Værum Nørgaard, Lara Maistrello
Publikováno v:
Cleaner Engineering and Technology, Vol 10, Iss , Pp 100546- (2022)
The food and feed sector requires new sustainable sources of protein and innovative solutions for upcycling of food waste (former foodstuffs), which today is downcycled into energy or even wasted. This study aimed at evaluating the use of former food
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ae392a118cc44685883d9802998edc78
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agronomy, Vol 13, Iss 5, p 1316 (2023)
The current guidelines of waste management are aimed at the recovery and recycling of biowaste while respecting the protection of human health and the environment. The recent European legislation on fertilizers provides for the use of digestates deri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bfbd121f115746b88bca88e5e9846f07
Autor:
Sandra Marcelino, Filipa Mandim, Oludemi Taofiq, Tânia C. S. P. Pires, Tiane C. Finimundy, Miguel A. Prieto, Lillian Barros
Publikováno v:
Pharmaceuticals, Vol 16, Iss 3, p 342 (2023)
Due to a lack of innovative valorization strategies, pomegranate processing generates a significant amount of residues with a negative environmental footprint. These by-products are a rich source of bioactive compounds with functional and medicinal b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3fe7c94f52a2456b96d1cc99d46da63a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.