Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"biotechnological processing"'
Publikováno v:
Наукові горизонти, Vol 27, Iss 8, Pp 113-121 (2024)
The relevance of this study lies in the fact that the majority of commercial milk processed into fermented dairy products is a mixture of β-casein genotypes. The increasing use of A2 milk in the dairy industry necessitates the development of scienti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c223b942a2b49b48197732f2e36ceaf
Autor:
Aparecida Selsiane Sousa Carvalho, Raíssa de Carvalho Pinto e Rocha, Júlio Cesar Soares Sales, Carlos Eduardo Conceição de Souza, Ailton Cesar Lemes, Maria Alice Zarur Coelho
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 11, p 989 (2023)
Lipases are enzymes that catalyze the hydrolysis of ester bonds of triacylglycerols at the oil–water interface, generating free fatty acids, glycerol, diacylglycerol, and monoacylglycerol, which can be produced from the fermentation of agro-industr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a169457aacbb40afbc9d30a541c749ac
Publikováno v:
Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 14, Iss 1 (2020)
It has been proved in the work that non-traditional, annually renewable wastes of plant raw materials − cuttings of fruit trees, hop stems and castor bean stems − are rational to be used for further biotechnological processing in order to obtain
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d84c0e91783a40a69f9716b4ce884045
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Turid Rustad, Eva Falch, Veronica Hjellnes, Stine Marie Pettersen, Ida-Johanne Jensen, Elin Eiken
Publikováno v:
Catalysts, Vol 11, Iss 1053, p 1053 (2021)
Catalysts
Volume 11
Issue 9
Catalysts
Volume 11
Issue 9
The whitefish industry generates a huge amount of rest raw material, which is currently wasted or underutilized in the production of low-value products such as animal feed. While fish muscle is the primary product of use for human consumption, rest r
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e659e213246a8e5b64f400c00dc27a34
https://hdl.handle.net/10037/22427
https://hdl.handle.net/10037/22427
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zinina, O.V.
Зинина Оксана Владимировна, кандидат сельскохозяйственных наук, доцент кафедры «Пищевые и биотехнологии», Южно-Уральский государствен
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2425::b4e9d099509275f7a8cd31516e3fd275
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/0001.74/31214
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/0001.74/31214
Autor:
Solovieva, A.A., Zinina, O.V.
Соловьева Александра Анатольевна. Аспира нт, Южно-Уральский государственный университет (г. Челябинск), oksolin@bk.ru Зинина Оксана Владимиро
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2425::d345ada8d0c9e2cae35b3c26015ac5d1
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/0001.74/30877
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/0001.74/30877
Autor:
Radosavljević, Milica
Publikováno v:
Časopis za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi / PTEP
Maize is one of the most important naturally renewable sources of carbohydrate raw materials, energy and series of diverse products. Although its role is not completely clear yet it can be freely stated that it is a crucial part of almost all aspects
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4870::84898a3e3133bb9824437c9fd0be4b9c
http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/171
http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/171