Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"biosorbents characterization"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 19, p 3140 (2024)
This study explores the potential valorization of blackberry seed oil cake (BBSOC), a by-product of cold-pressed blackberry seed oil (Rubus fruticosus L.), as a nutritionally valuable material with aflatoxin B1 (AFB1) adsorption properties. The chemi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/60a2a1e6688e4150af3238cabd44bc97
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Miljanić J; Institute of Food Technology, University of Novi Sad, Bulevar Cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Serbia., Krstović S; Faculty of Agriculture, University of Novi Sad, Trg Dositeja Obradovića 8, 21000 Novi Sad, Serbia., Perović L; Institute of Food Technology, University of Novi Sad, Bulevar Cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Serbia., Kojić J; Institute of Food Technology, University of Novi Sad, Bulevar Cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Serbia., Travičić V; Faculty of Technology Novi Sad, University of Novi Sad, Bulevar Cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Serbia., Bajac B; BioSense Institute, University of Novi Sad, Dr Zorana Đinđića 1, 21000 Novi Sad, Serbia.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2024 Sep 30; Vol. 13 (19). Date of Electronic Publication: 2024 Sep 30.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.