Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"biologically active ingredients"'
Autor:
S. M. Ovsienko
Publikováno v:
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові технології, Vol 26, Iss 101, Pp 164-170 (2024)
Mass consumption products such as a bread and bakery products have insufficient nutritional value due to the low content of complete proteins, dietary fibers, vitamins and minerals. The analysis of the nutritional value of bakery products shows the e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/658b6e9f142f41a685f424be98b4b357
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. A. Kochetkova, V. M. Kodentsova, V. M. Vorobyeva, I. S. Vorobyeva, O. A. Vrzhesinskaya, E. A. Smirnova, V. A. Sarkisyan, O. V. Bagryantseva, I. V. Kobelkova, E. A. Pyrieva
Publikováno v:
Теория и практика переработки мяса, Vol 6, Iss 3, Pp 269-278 (2021)
The available scientific literature, domestic and international regulatory codes of normative documents concerning the fortification of various types of food products have been analyzed. The groups of food products of conventional and regular consump
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a3a96b0468824417aaa0a1f600504cf6
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 13, Iss 13, p 7724 (2023)
The beneficial nutrients and biologically active ingredients extracted from plants have received great attention in the prevention and treatment of several diseases, including hypercholesterolemic, cancer, diabetes, cardiovascular disorders, hypoglyc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9c6f3de035924d61bc90ec306516fe09
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dyshlyuk L.S., Kashirskich E.V., Noskova S.Y., Piskaeva A.I., Izgaryshev A.V., Garmashov S.Y.
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 43, Iss 4, Pp 12-21 (2016)
It is known that the excess of maximum permissible concentrations of harmful substances is observed in the Siberian Federal District. This is a cause of their accumulation in the body which results in health problems and lowering the quality of life.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1a02ef98c2774831adee7cf4969f1e5a
Autor:
E. A. Pyrieva, O. V. Bagryantseva, A. A. Kochetkova, V. M. Kodentsova, V M Vorobyeva, I V Kobelkova, I S Vorobyeva, V.A. Sarkisyan, E A Smirnova, O. A. Vrzhesinskaya
Publikováno v:
Teoriâ i Praktika Pererabotki Mâsa, Vol 6, Iss 3, Pp 269-278 (2021)
The available scientific literature, domestic and international regulatory codes of normative documents concerning the fortification of various types of food products have been analyzed. The groups of food products of conventional and regular consump