Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"biological value of fruit"'
Autor:
Tunde Jurikova, Jiri Sochor, Otakar Rop, Jiri Mlcek, Stefan Balla, Ladislav Szekeres, Vojtech Adam, Rene Kizek
Publikováno v:
Molecules, Vol 17, Iss 12, Pp 14490-14509 (2012)
Chinese hawthorn (Crataegus pinnatifida Bge.) fruits are rich in polyphenols (e.g., epicatechin, procyanidin B2, procyanidin B5, procyanidin C1, hyperoside, isoquercitrin and chlorogenic acid)—active compounds that exert beneficial effects. This re
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/071747ebe48e4a83b2f4ed34643b3018
Autor:
René Kizek, Stefan Balla, Jiri Sochor, Vojtech Adam, Tunde Jurikova, Otakar Rop, Jiri Mlcek, Ladislav Szekeres
Publikováno v:
MOLECULES. 2012, vol. 17, issue 12, p. 14490-14509.
Molecules
Molecules, Vol 17, Iss 12, Pp 14490-14509 (2012)
Molecules
Molecules, Vol 17, Iss 12, Pp 14490-14509 (2012)
Chinese hawthorn (Crataegus pinnatifida Bge.) fruits are rich in polyphenols (e.g., epicatechin, procyanidin B2, procyanidin B5, procyanidin C1, hyperoside, isoquercitrin and chlorogenic acid)-active compounds that exert beneficial effects. This revi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.