Zobrazeno 1 - 10
of 631
pro vyhledávání: '"bioemulsifier"'
Autor:
Jaffar Z. Thraeib, Ammar B. Altemimi, Alaa Jabbar Abd Al‐Manhel, Rawaa H. Tlay, Mohamed Ibrahim Younis, Tarek Gamal Abedelmaksoud
Publikováno v:
eFood, Vol 5, Iss 5, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract The widespread use and circulation of industrial emulsifiers pose significant health risks, compounded by their limited availability and high cost. Consequently, there is growing interest in exploring the potential of natural sources, such a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/641e97b5afef47839e49a3817621a5f5
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 23, Iss 1, Pp 1-20 (2024)
Abstract Background Hydrocarbon pollution stemming from petrochemical activities is a significant global environmental concern. Bioremediation, employing microbial chitinase-based bioproducts to detoxify or remove contaminants, presents an intriguing
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1218a0f230cf40b5801e7b94038af110
Autor:
Yasmina A. Elsaygh, Mona K. Gouda, Yasser Elbahloul, Moustafa Abdel Hakim, Nancy M. El Halfawy
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 22, Iss 1, Pp 1-17 (2023)
Abstract Background Bioemulsifiers are natural or microbial-based products with the ability to emulsify hydrophobic compounds in water. These compounds are biodegradable, eco-friendly, and find applications in various industries. Results Thirteen yea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/150a62258a414995aa56f0567995699e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jéssica Mayra Mendes Araujo, Joveliane Melo Monteiro, Douglas Henrique dos Santos Silva, Amanda Karoline Veira, Maria Raimunda Chagas Silva, Fernanda Avelino Ferraz, Fábio H. Ramos Braga, Ezequias Pessoa de Siqueira, Andrea de Souza Monteiro
Publikováno v:
Antibiotics, Vol 12, Iss 12, p 1686 (2023)
Surface-active compounds (SACs) of microbial origin are an active group of biomolecules with potential use in the formulation of emulsions. In this sense, the present study aimed to isolate and select yeasts from fruits that could produce SACs for es
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b75108cb32234765831d0e426ab53d8c