Zobrazeno 1 - 10
of 1 347
pro vyhledávání: '"biodynamic preparations"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Expedito Olimi, Samuel Bickel, Wisnu Adi Wicaksono, Peter Kusstatscher, Robert Matzer, Tomislav Cernava, Gabriele Berg
Publikováno v:
Frontiers in Soil Science, Vol 2 (2022)
Soil microbial communities are crucial for plant growth and are already depleted by anthropogenic activities. The application of microbial transplants provides a strategy to restore beneficial soil traits, but less is known about the microbiota of tr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fdc40df28b0d40fca78a4ddf2d133f08
Autor:
ȘULEA, Ionuț1 ionutsulea28@gmail.com, SALA, Florin1 florin_sala@usab-tm.ro
Publikováno v:
Scientific Papers Series Management, Economic Engineering in Agriculture & Rural Development. 2022, Vol. 22 Issue 1, p643-648. 6p.
Publikováno v:
Open Agriculture, Vol 4, Iss 1, Pp 187-202 (2019)
The effects of biodynamic preparations were tested in the context of comparisons of conventional, organic, and biodynamic systems and diverse crop rotations in Washington and Wisconsin, USA. Wisconsin research also entailed testing a new nettle-and-m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ebe118bd40b4dc681cba112a1b6a2a1
Publikováno v:
OENO One, Vol 57, Iss 1 (2023)
In the pursuit of increasing sustainability, climate change resiliency and independence of synthetic pesticides in agriculture, the interest of consumers and producers in organic and biodynamic farming has been steadily increasing in recent decennia.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd059ce9a821487db82f31ac04c425d0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Edita Juknevičienė, Honorata Danilčenko, Elvyra Jarienė, Vilma Živatkauskienė, Johanna Zeise, Jürgen Fritz
Publikováno v:
Chemical and Biological Technologies in Agriculture, Vol 8, Iss 1, Pp 1-15 (2021)
Abstract Background Food quality of agricultural crops depends on environmental conditions, production system and cultivation method. A plant-based nutrition with food rich in vitamins, minerals and secondary plant compounds with antioxidative proper
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1c760d7c567a430ab24765ce9c56608b