Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"biodegradable biopolymer"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jose Ignacio Marín-Guirao, Emilio Martín-Expósito, María del Carmen García-García, Miguel de Cara-García
Publikováno v:
Agronomy, Vol 12, Iss 6, p 1333 (2022)
Soil mulching has advantages for horticultural crops, from both agronomic and phytosanitary points of view. The most common material used is polyethylene (PE); however, promising alternatives from the circular economy exist, such as straw (ST) and bi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b7a6b659ea78478b8e60246b1829232d
Publikováno v:
تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران, Vol 31, Iss 2, Pp 204-210 (2016)
Increased environmental concerns over the use of certain synthtic packaging in combination with consumer demands led to increased interest in alternative packaging materials research. Paper is biodegradable and widely used in packaging applications t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dffea01a518c45dca1dd426e0e398e3b
Autor:
Souza, Amanda Lélis de, Gomes, Bárbara Teixeira, Oliveira, Taila Veloso de, Soares, Nilda de Fatima Ferreira
Publikováno v:
The Journal of Engineering and Exact Sciences; Vol. 8 No. 8 (2022); 14855-01e
The Journal of Engineering and Exact Sciences; Vol. 8 Núm. 8 (2022); 14855-01e
The Journal of Engineering and Exact Sciences; v. 8 n. 8 (2022); 14855-01e
The Journal of Engineering and Exact Sciences
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
The Journal of Engineering and Exact Sciences; Vol. 8 Núm. 8 (2022); 14855-01e
The Journal of Engineering and Exact Sciences; v. 8 n. 8 (2022); 14855-01e
The Journal of Engineering and Exact Sciences
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Increasing consumer awareness of the safety and quality of food is motivating innovations in food packaging. Packaged foods undergo several changes during storage (reflecting their loss of quality) that result in changes in the composition of the pac
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::8fd4f9a7566ef074657dfa13476d0827
https://periodicos.ufv.br/jcec/article/view/14855
https://periodicos.ufv.br/jcec/article/view/14855
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.