Zobrazeno 1 - 10
of 10 244
pro vyhledávání: '"biochemical sensors"'
Autor:
Ciarrocchi, Davide1 (AUTHOR) davide.ciarrocchi@unicampus.it, Pecoraro, Pasquale Maria2,3 (AUTHOR) p.pecoraro@unicampus.it, Zompanti, Alessandro1 (AUTHOR) a.zompanti@unicampus.it, Pennazza, Giorgio1 (AUTHOR) g.pennazza@unicampus.it, Santonico, Marco4 (AUTHOR) m.santonico@unicampus.it, di Biase, Lazzaro2,5 (AUTHOR) l.dibiase@policlinicocampus.it
Publikováno v:
Journal of Clinical Medicine. Dec2024, Vol. 13 Issue 23, p7458. 33p.
Autor:
Anwar, Nadia, Jiang, Guangya, Wen, Yi, Ahmed, Muqarrab, Zhong, Haodong, Ao, Shen, Li, Zehui, Ling, Yunhan, Schneider, Grégory F., Fu, Wangyang, Zhang, Zhengjun
In this review, the current advancements in electrochromic sensors based on two-dimensional (2D) materials with rich chemical and physical properties are critically examined. By summarizing the current trends in and prospects for utilizing multifunct
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2405.12352
Autor:
Kiyoshi Toko
This book is the first to comprehensively treat sensors for gustatory and olfactory senses. It will be highly useful to students and researchers in a wide variety of scientific fields and also to those in the fields of foods, perfumes, medicines and
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.